Hoeveel kan ik lenen? Een vraag die veel wordt gesteld. Hoewel de vraag 'hoeveel kan ik lenen' een vrij simpele vraag is, komen er toch een aantal factoren bij kijken die bepalen hoeveel u kunt lenen.

Ook op de vragen zoals, hoeveel kan ik maximaal lenen en hoeveel kan ik lenen voor een woning, zijn te algemene vragen om 123 antwoord op te geven.

Op 'hoeveel kan ik lenen' proberen wij u desondanks toch enigszins antwoord te geven op deze vraag.

Advertentie

Lening aanvragen

Een lening aanvragen kan bij Beobank makkelijk online, op een eenvoudig manier de simulator gebruiken en de mogelijkheden bekijken. Online krijgt men een zicht op de verschillende leningen die mogelijk zijn, de kosten die erbij horen en de maandelijkse betalingen die voldaan moeten worden. Eens de aanvraag is ingediend krijgt men een overzicht van de documenten die nodig zijn voor de afhandeling van de kredietaanvraag. Dan volgt een contract dat door beide partijen ondertekend moet worden vooraleer het geld ter beschikking wordt gesteld. Afhankelijk van het bedrag dat men wil lenen en het doel van het aangevraagde geldbedrag, is het aangeraden om een afspraak te maken met een werknemer voor advies op maat.

Een lening aanvragen in het kantoor

kantoor1Een  lening op maat wordt bij voorkeur aangevraagd in een kantoor van Beobank. Vooraf kan men natuurlijk wel de nodige informatie opzoeken op de website om een eerste idee te krijgen van de mogelijkheden. Een afspraak kan telefonisch of online gemaakt worden in een kantoor in de buurt. Het is aangeraden om zoveel mogelijk documentatie mee te nemen naar de afspraak voor een snelle beslissing en afhandeling mogelijk te maken . Een medewerker zal advies op maat geven en samen met de aanvrager nagaan welke kredietvorm het interessantste is. Soms kunnen afspraken op maat gemaakt worden op gebied van de voorwaarden, looptijden en bedragen.

Een lening online aanvragen

Indien de lening in ieder opzicht standaard is, kan ze online aangevraagd worden. Een mooi voorbeeld hiervan is de kredietlijn van Beobank die verbonden is aan een kredietkaart. Dit type krediet is het snelste behandeld indien ze online wordt aangevraagd gezien het enkel standaard documenten betreft. Met enkele klikken heeft men de juiste documenten in handen en weet men exact welke informatie Beobank nodig heeft. Probeer het maar eens zelf.

Advertentie

Comfort loan

Lening simulatie

Weten hoeveel u kunt lenen? Simuleer uw lening met deze lening simulator om zo te kijken wat uw eventuele maandelijkse lasten zijn.

Krediet
Rente
%
Looptijd krediet
jaar
Maandelijkse betaling

Deze leningsimulator kunt u gebruiken als indicatie. Uw werkelijke maandlasten kunt u bij uw uiteindelijke bank of kredietverstrekker opvragen.