Lening aanvragen

Een lening aanvragen kan makkelijk online, op een eenvoudig manier de simulator gebruiken en de mogelijkheden bekijken. Online krijgt men een zicht op de verschillende leningen die mogelijk zijn, de kosten die erbij horen en de maandelijkse betalingen die voldaan moeten worden. Eens de aanvraag is ingediend krijgt men een overzicht van de documenten die nodig zijn voor de afhandeling van de kredietaanvraag. Dan volgt een contract dat door beide partijen ondertekend moet worden vooraleer het geld ter beschikking wordt gesteld. Afhankelijk van het bedrag dat men wil lenen en het doel van het aangevraagde geldbedrag, is het aangeraden om een afspraak te maken met een werknemer voor advies op maat.

Een lening aanvragen in het kantoor

kantoor1Een  lening op maat wordt bij voorkeur aangevraagd in een kantoor van Beobank. Vooraf kan men natuurlijk wel de nodige informatie opzoeken op de website om een eerste idee te krijgen van de mogelijkheden. Een afspraak kan telefonisch of online gemaakt worden in een kantoor in de buurt. Het is aangeraden om zoveel mogelijk documentatie mee te nemen naar de afspraak voor een snelle beslissing en afhandeling mogelijk te maken . Een medewerker zal advies op maat geven en samen met de aanvrager nagaan welke kredietvorm het interessantste is. Soms kunnen afspraken op maat gemaakt worden op gebied van de voorwaarden, looptijden en bedragen.

Een lening online aanvragen

Indien de lening in ieder opzicht standaard is, kan ze online aangevraagd worden. Een mooi voorbeeld hiervan is de kredietlijn van Beobank die verbonden is aan een kredietkaart. Dit type krediet is het snelste behandeld indien ze online wordt aangevraagd gezien het enkel standaard documenten betreft. Met enkele klikken heeft men de juiste documenten in handen en weet men exact welke informatie nodig heeft. Probeer het maar eens zelf.